מתוק בהכנה ביתית

טבעוני

פנקייק בננה

15 פנקייקים בינוניים

15 דקות

קל

שיתוף:

מצרכים

מצרכים:

1 בננה גדולה ובשלה

1 1/4  כוסות קמח כוסמין 80% מלא

1 כוס חלב שקדים/סויה

1 כפית אבקת אפייה

1 כף שמן צמחי

 

אופן ההכנה

  1. מעבירים את כל המצרכים לבלנדר וטוחנים לבלילה אחידה (אפשר גם לערבב היטב ללא בלנדר, לאחר מעיכה של הבננות).
  2. מחממים מחבת עם ציפוי נון סטיק על להבה בינונית.
  3. יוצקים 1-2 כפות מהבלילה על המחבת, מחכים שיהיו בועות ושהבלילה תהיה יותר יציבה, הופכים וממשיכים טיגון עוד חצי דקה. ממשיכים כך עד שמכינים את כל הבלילה.

 

הרכבת המנה:

  • ניתן לאכול את הפנקייקים לבד (יש להם טעם עדין של בננה) או לפזר מעליהם כף של הממרח תמרים מדולל (לוקחים כף של הממרח ומערבבים אותו עם 2 כפות מים).
  • יש להשתמש בהם כתוספת למנה המכילה חלבון, פחמימה ושומן צמחי.
  • המתכון לממרח תמרים זמין בחלק של נשנושים מתוקים. 

פנקייק בננה טבעוני

מצרכים

דילוג לתוכן