דלג לתוכן
הבית
עוד עלינו
אודות
משרות
תחומי פעילות
חקלאות וטבע עירוני
עסקים ירוקים והפחתת צריכה
חינוך סביבתי
שכונות מקיימות ויוזמות קהילתיות
מדיניות מזון עירונית
הפרדת פסולת
המלצות לאורח חיים מקיים
אקלים כאן ועכשיו!
חדשות ואירועים
הפעילויות שלנו
ראש השנה
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
ל"ג בעומר
שבועות
יום כדור הארץ
חודש הקיימות 2020
יצירת קשר
תפריט
הבית
עוד עלינו
אודות
משרות
תחומי פעילות
חקלאות וטבע עירוני
עסקים ירוקים והפחתת צריכה
חינוך סביבתי
שכונות מקיימות ויוזמות קהילתיות
מדיניות מזון עירונית
הפרדת פסולת
המלצות לאורח חיים מקיים
אקלים כאן ועכשיו!
חדשות ואירועים
הפעילויות שלנו
ראש השנה
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
ל"ג בעומר
שבועות
יום כדור הארץ
חודש הקיימות 2020
יצירת קשר
חזרה לעמוד פירות וירקות
מתכון
אנטיפסטי ירקות
מצרכים
2 פלפלים צבעוניים
2 קישואים
1 בצל
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל
אורגנו יבש
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 200 מעלות. מכינים תבנית מתאימה עם נייר אפייה.
חותכים את הירקות לרצועות בעובי של סנטימטר (ניתן להשתמש בכל ירק שתרצו).
בעזרת מברשת מורחים את השמן מעל הירקות משני הצדדים.
מטבלים את הירקות עם מלח,פלפל ואורגנו.
מסדרים את הירקות מעל הנייר אפייה.
מכניסים לתנור למשך 20 דק'.
מעבירים לצלחת הגשה ונהנים!
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הגדל טקסט
הקטן טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
רקע בהיר
הדגשת קישורים
הדגשת קישורים
פונט קריא
פונט קריא
איפוס
איפוס