מתכון

תפוח עץ עם קינמון בתנור

מצרכים

מצרכים לסלט 2-3 סועדים:

  • 2 תפוחי עץ  
  • 1 כפיות צימוקים ללא סוכר
  • 2 כפיות אגוזי מלך קצוצים דק
  • כפית דבש או סילאן טיבעי ללא תוספת סוכר
  • ¼ כפית קינמון
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 160 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את כל המצרכים חוץ מהתפו"ע 
  3. בעזרת תפוחן מוציאים את הליבה
  4. מכניסים את התערובת לתוך התפו"ע וסוגרים בעזרת נייר אלומיניום
  5. אופים במשך 20-25 דק' 

טיפים לט"ו בשבט

דילוג לתוכן