על בסיס מתכון של הילה רענן מנהלת קהילת דיבלופי
מצרכים (כ-25 לביבות):
2 בטטות גדולות מקולפות
1 תפוח אדמה בינוני מקולף
1 בצל שלם קצוץ דק
1/2 כוס עדשים כתומות
2 כפות טחינה גולמית
60 גרם קמח כוסמין
70 גרם שיבולת שועל דקה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
שמן זית
כאשר מוציאים את הלביבות הן ירגישו מעט רכות, הלביבות מתקשות כאשר מתקררות!
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
© כל הזכויות שמורות לרשות לאיכות סביבה וקיימות עיריית תל אביב יפו 2020