מתכון

מאפי פרצופים

המצרכים לשלב א'

½ 1 כוסות קמח תופח (או קמח+ חצי שקית אבקת אפייה)

½ 1 כוסות חלב (אפשר גם צמחי)

3 ביצים

3 כפות שמן זית

1 כפית מלח

200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת (או צהובה 9%, או טבעונית)

אופן ההכנה

הילדים מערבבים הכל בקערה
ומעבירים לתבנית מאפינס משומנת קלות

המצרכים לשלב ב'

טבעות זיתים שחורים וירוקים (עיניים)

טבעות בצל סגול

פלפל אדום פרוס לעיגולים וחתוך לחצי (פה)

בצל ירוק קצוץ (תלתלים)

תירס 

אופן ההכנה

הילדים מעצבים בכל מאפה פרצוף או ציור אחר, בעזרת הירקות.

אופים כ- 20 על  ˚180 טורבו, עד שמשחים. 

* ניתן להקפיא.
* ניתן לחמם מחדש במיקרו כחצי דקה.
* אפשר גם לאכול בטמפ' החדר.

טיפים מוארים לחנוכה

דילוג לתוכן