½ 1 כוסות קמח תופח (או קמח+ חצי שקית אבקת אפייה)
½ 1 כוסות חלב (אפשר גם צמחי)
3 ביצים
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת (או צהובה 9%, או טבעונית)
הילדים מערבבים הכל בקערה
ומעבירים לתבנית מאפינס משומנת קלות
טבעות זיתים שחורים וירוקים (עיניים)
טבעות בצל סגול
פלפל אדום פרוס לעיגולים וחתוך לחצי (פה)
בצל ירוק קצוץ (תלתלים)
תירס
הילדים מעצבים בכל מאפה פרצוף או ציור אחר, בעזרת הירקות.
אופים כ- 20 על ˚180 טורבו, עד שמשחים.
* ניתן להקפיא.
* ניתן לחמם מחדש במיקרו כחצי דקה.
* אפשר גם לאכול בטמפ' החדר.
© כל הזכויות שמורות לרשות לאיכות סביבה וקיימות עיריית תל אביב יפו 2020