דלג לתוכן
הבית
עוד עלינו
אודות
משרות
תחומי פעילות
חקלאות וטבע עירוני
עסקים ירוקים והפחתת צריכה
חינוך סביבתי
שכונות מקיימות ויוזמות קהילתיות
מדיניות מזון עירונית
הפרדת פסולת
המלצות לאורח חיים מקיים
אקלים כאן ועכשיו!
חדשות ואירועים
הפעילויות שלנו
ראש השנה
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
ל"ג בעומר
שבועות
יום כדור הארץ
חודש הקיימות 2020
יצירת קשר
תפריט
הבית
עוד עלינו
אודות
משרות
תחומי פעילות
חקלאות וטבע עירוני
עסקים ירוקים והפחתת צריכה
חינוך סביבתי
שכונות מקיימות ויוזמות קהילתיות
מדיניות מזון עירונית
הפרדת פסולת
המלצות לאורח חיים מקיים
אקלים כאן ועכשיו!
חדשות ואירועים
הפעילויות שלנו
ראש השנה
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
ל"ג בעומר
שבועות
יום כדור הארץ
חודש הקיימות 2020
יצירת קשר
חזרה לעמוד ט"ו בשבט
מתכון
סלט סלק ואגוזי מלך
מצרכים
מצרכים לסלט 3-4 סועדים:
3 סלקים מבושלים ופרוסים דק
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
4 כפות שמן זית
קורט מלח
½ גוש גבינה בולגרית קשה 5% מגורדת
אופן ההכנה
מסדרים את הסלקים בצלחת
מפזרים מעל את האגוזים, גבינה בולגרית, שמן זית ומלח
אפשר להגיש עם פרוסת לחם אגוזים ופירות יבשים
טיפים לט"ו בשבט
אפשר להשתמש כתוספת לארוחה או להוסיף עדשים שחורות מבושלות כדי להפוך את המנה לארוחה עיקרית
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הגדל טקסט
הקטן טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
רקע בהיר
הדגשת קישורים
הדגשת קישורים
פונט קריא
פונט קריא
איפוס
איפוס