מתכון

סלט ירוק ורימונים

מצרכים

  • 1 שקית עלי רוקט
  • 1/2 כוס גרעיני רימון
  • 1/3 כוס (40 גרם) שבבי שקדים מולבנים
  • 1/2 בצל סגול קטן, פרוס דק

מצרכים לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית רוטב בלסמי (אפשר לוותר)
  • כפית רכז רימונים (ניתן להחליף בדבש)
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  1. על גבי מחבת חמה )ללא שמן(, לקלות את השקדים עד להשחמה
  2. לערבב בקערה את כל מרכיבי הסלט
  3. לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב ולשפוך על גבי הסלט
דילוג לתוכן