הבית
עוד עלינו
אודות
משרות
תחומי פעילות
תכנית היערכות לשינויי האקלים
חקלאות וטבע עירוני
עסקים ירוקים והפחתת צריכה
חינוך סביבתי
שכונות מקיימות ויוזמות קהילתיות
מדיניות מזון עירונית
הפרדת פסולת
המלצות לאורח חיים מקיים
אקלים כאן ועכשיו!
חדשות ואירועים
הפעילויות שלנו
ט"ו בשבט
חנוכה
יום כדור הארץ
חודש הקיימות 2020
תפריט
הבית
עוד עלינו
אודות
משרות
תחומי פעילות
תכנית היערכות לשינויי האקלים
חקלאות וטבע עירוני
עסקים ירוקים והפחתת צריכה
חינוך סביבתי
שכונות מקיימות ויוזמות קהילתיות
מדיניות מזון עירונית
הפרדת פסולת
המלצות לאורח חיים מקיים
אקלים כאן ועכשיו!
חדשות ואירועים
הפעילויות שלנו
ט"ו בשבט
חנוכה
יום כדור הארץ
חודש הקיימות 2020
חזרה לעמוד ט"ו בשבט
מתכון
תפוח עץ עם קינמון בתנור
מצרכים
מצרכים לסלט 2-3 סועדים:
2 תפוחי עץ
1 כפיות צימוקים ללא סוכר
2 כפיות אגוזי מלך קצוצים דק
כפית דבש או סילאן טיבעי ללא תוספת סוכר
¼ כפית קינמון
2 כפות מים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 160 מעלות.
מערבבים בקערה את כל המצרכים חוץ מהתפו"ע
בעזרת תפוחן מוציאים את הליבה
מכניסים את התערובת לתוך התפו"ע וסוגרים בעזרת נייר אלומיניום
אופים במשך 20-25 דק'
טיפים לט"ו בשבט
את התפוחים שנשארו ניתן לחתוך לקוביות קטנות ולהוסיף להוסיף כתוספת ליוגורט
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
הדגשת קישורים
פונט קריא
איפוס