- בקערית קטנה ממיסים את השמרים עם 1/3 כוס מים פושרים והסוכר. משאירים את השמרים לתסוס במשך כ-15 דקות.
- בקערה גדולה מערבבים את יתר החומרים.
- מוסיפים את השמרים ולשים לקבלת בצק אחיד, רך ונעים.
- מכסים את הבצק במגבת ומשאירים לתפוח במשך כשעה (במידה וקריר, ייתכן וידרש גם זמן ארוך יותר)
- לשים מעט את הבצק פעם נוספת.
- מחלקים את הבצק לכ-20 כדורים.
- מניחים על תבנית מכוסה בנייר אפייה ומכסים במגבת.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בזמן שהתנור מתחמם, נותנים לכדורים לתפוח במשך כ-15 דקות.
- מכניסים לתנור ל15-10 דקות עד שהלחמניות מתחילות להשחים.
היזהרו שלא לייבש את הלחמניות.