- ללוש את כל המרכיבים לבצק אחיד (להשאיר מעט מהביצה על מנת
למרוח מעל החלה) - לכסות במגבת נקייה
- להתפיח כשעה וחצי (עד שהבצק מכפיל את נפחו. בחדר חם יכול
לקחת גם פחות זמן ובחדר קר אף יותר) - ללוש שוב את הבצק, לחלק לשני כדורים ולהתפיח עוד כחצי שעה
- לחלק כל כדור ל 3 רצועות ליצירת צמה
- להניח על גבי מגש מכוסה נייר אפייה ולחמם את התנור ל- °180
- בזמן שהתנור מתחמם לתת לחלות לתפוח קצת (מכוסות במגבת)
- להבריש את החלות בביצה טרופה ולפזר שומשום
- לאפות כ- 20 דקות, עד שהחלות זהובו
* על בסיס מתכון של מלכיאל