מערבבים היטב בקערה קטנה את הטחינה הגולמית, הסילאן והוניל.
בקערה נפרדת מערבבים את שיבולת השועל, האגוזים והפרי היבש.
מוסיפים את תערובת הטחינה והסילאן ומערבבים היטב עד שכל הגרנולה מכוסה ב"רוטב" .
משטחים היטב על נייר אפיה ואופים על 150 מעלות ל15-20 דקות בפונקציית טורבו. שימו לב לא לשרוף את הגרנולה, כדאי לכוון טיימר ל15 דקות ולבדוק את המצב . אם אתם רוצים גרנולה עם יותר גושי גרנולה מאשר גרנולה בתפזורת, תנו לגרנולה להתקרר במגש לחלוטין זה יכול לקחת כשעה ואז תשברו את הגרנולה לחתיכות בגודל הרצוי לכם.