פיצפיתה

רינת צדוק- מתכונאית ויוצרת תוכן קולינרי

תשכחו את כל מה שחשבתם על פיצפיתה- המתכון הזה הוא מתכון מאוזן תזונתית ועשיר בסיבים שהילדים יכולים לאכול בכיף. חומרי הגלם טריים, במינונים נכונים וטעימים מאוד ובכמה דקות עבודה.

4 יחידות

15 דקות

קל

שיתוף:

מצרכים

מצרכים:

2  מיני פיתה כוסמין או חיטה מלאה

2 עגבניות טריות בינוניות / עגבניות מרוסקות mutti

גבעול עלי זעתר טריים / 3-4 עלי בזיליקום טריים

6 זיתים מגולענים

120 גרם גבינת מוצרלה מגוררת/צהובה מגורדת 9%

כף שמן זית

קורט מלח

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

חוצים את הפיתה בעזרת סכין משוננת ל-4 פרוסות פיתה.

מגרדים עגבניות על פומפיה, ממליחים ב1/4 כפית מלח, וכף שמן זית ומערבבים.

מורחים את רסק העגבניות בצורה שווה על כל פיתה.

מפזרים גבינה, זיתים, עלי זעתר.

ומכניסים לתנור ל 8-10 דקות לקבלת גוון זהוב ופיצה קריספית.

 

טיפ:

  • ניתן לשנות את התוספות של הפיצפיתה. לדוגמה תירס, פטריות, בצל.
  • לילדים שאוהבים טעם של בזיליקום ניתן גם להוסיף עלים טריים שמוסיפים טעם מיוחד למנה

רינת צדוק       קרדיט צילום: שני בריל

פיצפיתה

המצרכים

דילוג לתוכן