מתוק בהכנה ביתית

טבעוני

ללא גלוטן

ממרח אגוזים

תמר כהן צדק- שפית מסעדת "קוצ'ינה הס 4", שופטת במשחקי השף

10 דקות

קל

שיתוף:

מצרכים

מצרכים:

300 גרם אגוזי לוז קלופים לא קלויים

100 גרם סוכר קנים חום

20 גרם קקאו

קורט מלח

אופן ההכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים למעבד המזון וטוחנים (לא להתפתות להוסיף מים או שמן).
  2. בהתחלה נראה רק גרגירים. בעזרת לקקן נוריד את העיסה מהדפנות. לאט לאט האגוזים יתחילו להוציא את השומן שלהם וייצרו ממרח מדהים.

 

הרכבת הכריך:

  • ניתן למרוח שתי כפיות של הממרח מעל פיתה כוסמין או קמח מלא או לאכול יחד עם המתכון של הפנקייק בננה.

תמר כהן צדק

מצרכים

דילוג לתוכן