טבעוני

ללא גלוטן

טפנד סלק

חן ויינשטיין- שפית מסעדת דוסה בר

צנצנת בינונית

5 דקות

קל

שיתוף:

מצרכים

מצרכים:

1 סלק מאודה חתוך

10 זיתי קלמטה

חצי צרור בזיליקום טרי

1/4 כוס שמן זית (יותר אם צריך)

חופן אגוזי מלך

אופן ההכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את הסלק ,הזיתים ואגוזי המלך.
  2. מוסיפים את את עלי הבזיליקום ושמן הזית ליצירת ממרח אחיד.

 

טיפ

ניתן להשתמש בו כשדרוג למנה של הללבביות סלק (מתכון זמין בחלק "בתנור") או כממרח לפרוסת לחם/פיתה/לחמניה מקמח מלא.

חן ויינשטיין

טפנד סלק

המצרכים

דילוג לתוכן