
רינת צדוק- מתכונאית ויוצרת תוכן קולינרי
30-40 יח'
60 דקות
בינוני
שיתוף:
מצרכים:
כוס קמח חומוס
כוס קמח שיפון (או כל קמח אחר- עדיף לפחות 80% מלא)
2 כפות זרעי צ'יה
1/4 כוס גרעיני חמניה
1/3 כוס שומשום מלא
1/3 כוס שקדים פרוסים
1/4 כוס קינואה
כפית וחצי מלח
כפית מייפל
1/2 כוס שמן זית
250 מ"ל מים
אופציונלי- כף זעתר מיובש
טיפים:
רינת צדוק – מתכונאית ויוצרת תוכן קולינרי. צילום: שני בריל
קרקרים
המצרכים
© כל הזכויות שמורות לרשות לאיכות סביבה וקיימות עיריית תל אביב יפו 2020