
רינת צדוק- כתבת במגזין האוכל "השולחן"
4 יחידות
15 דקות
קל
שיתוף:
מצרכים:
2 מיני פיתה כוסמין או חיטה מלאה
2 עגבניות טריות בינוניות / עגבניות מרוסקות mutti
גבעול עלי זעתר טריים / 3-4 עלי בזיליקום טריים
6 זיתים מגולענים
120 גרם גבינת מוצרלה מגוררת/צהובה מגורדת 9%
כף שמן זית
קורט מלח
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חוצים את הפיתה בעזרת סכין משוננת ל-4 פרוסות פיתה.
מגרדים עגבניות על פומפיה, ממליחים ב1/4 כפית מלח, וכף שמן זית ומערבבים.
מורחים את רסק העגבניות בצורה שווה על כל פיתה.
מפזרים גבינה, זיתים, עלי זעתר.
ומכניסים לתנור ל 8-10 דקות לקבלת גוון זהוב ופיצה קריספית.
טיפ:
רינת צדוק קרדיט צילום: שני בריל
פיצפיתה
המצרכים
© כל הזכויות שמורות לרשות לאיכות סביבה וקיימות עיריית תל אביב יפו 2020