טבעוני

ממרח פסטו

מאיה נוסבאום-תזונאית קלינית

צנצנת בינונית

5 דקות

קל

שיתוף:

מצרכים

מצרכים:
צרור גדול ונאה של עלי בזיליקום שטופים
1/2 כוס שמן זית
2 חופנים של אגוזי מלך טבעיים (לא קלויים)
1-2 שיני שום
מלח

אופן ההכנה

  1. שוטפים היטב את עלי הבזיליקום.
    אין צורך להפריד את עלי הבזיליקום מהגבעול. אפשר לטחון גם אותם כחלק מהפסטו.
  2. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד להגעה למרקם אחיד. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
  3. מכניסים לצנצנת נקיה ומכסים את השכבה העליונה בשמן זית (השכבה הזו שומרת על הפסטו).

 

טיפ:

אפשר להשתמש בכל סוג של אגוז שאוהבים.

מאיה נוסבאום

ממרח פסטו

המצרכים

דילוג לתוכן