טבעוני

ממרח עדשים ירוקות

20 דקות

בינוני

שיתוף:

מצרכים

מצרכים:

¾ כוס עדשים ירוקות

2 כפות טחינה גולמית

כפית מיץ לימון

מים

½ כפית מלח

¼ כפית כורכום

¼ זרעי כוסברה

1 כפית שמן זית

 

אופן ההכנה

  1. משרים את העדשים למשך כ- 24- 12 שעות, באיזור קריר/מוצל. מומלץ להחליף מים לפחות פעם אחת בזמן ההשרייה.
  2. מבשלים את העדשים במים רותחים עד להתרככות, ומסננים.
  3. טוחנים את כל המרכיבים חוץ מהמים והשמן זית.
  4. במידת הצורך מוסיפים מים.

ממרח עדשים ירוקות

המצרכים

דילוג לתוכן