לאבנה ביתי

מנוחה של 24 שעות

בינוני

שיתוף:

מצרכים

מצרכים:

1 ½ ליטר יוגורט עיזים/כבשים טבעי 5% שומן

½ כפית מלח

אופן ההכנה

  1. מערבבים את היוגורט עם המלח ומעבירים לחיתול בד שקושרים או מניחים למקום גבוה (ברז, מקל, מסננת) שמגיר את הנוזלים שמטפטפים לתוך לתוך כיור/קערה.
  2. נותנים לנוזלים להגיר במשך כמה שעות (24 שעות בערך). כמה שיותר זמן, הלאבנה תתייצב יותר טוב.
  3. מעבירים לקערה

 

טיפ:

  • ישנה אפשרות לפזר מעל הלאבנה כף שמן זית/זעתר/סומק. 

לאבנה ביתי

מצרכים

דילוג לתוכן