
פנטה פראדה-מייסדת מסעדת "באלינג'רה"
4 מנות
4-6 שעות
בינוני
שיתוף:
מצרכים:
קמח טף 400 גרם לבן /אדום
מים יחס של אחד על אחד
מצרכים לכריך:
לאבנה/ טחינה/ אבוקדו/ חומוס/ ממרח עדשים/ פסטו-
בהתאם להעדפה ובתוספת של ירקות חתוכים למקלות דקים (גזר, מלפפון, קולורבי).
הרכבת הכריך:
מורחים על הטורטייה את הממרח הרצוי, מניחים את הירקות החתוכים ומגלגלים לרול. ניתן לחתוך באמצע לשני חלקים קטנים יותר.
שפית פנטה פראדה
טורטיה מקמח טף
© כל הזכויות שמורות לרשות לאיכות סביבה וקיימות עיריית תל אביב יפו 2020