חביתת כרובית

חמודי אבולעפיה- שף מסעדת "דלידה"

חביתת כרובית היא אופציה משודרגת לחביתה הרגילה שכולנו מכירים. תוספת הכרובית מייצרת מרקם מעניין ובנוסף לזה, מוסיפה לארוחת העשר שפע של מינרלים כמו סידן, אשלגן ומגנזיום לצריכה היומית של הילדים

2-3 מנות

10 דקות

קל

שיתוף:

מצרכים

מצרכים לחביתת כרובית:
2 ביצים

100 גר' כרובית מגורדת

כפית שמן זית

מצרכים לכריך:

פיתה/לחמנייה כוסמין/חיטה מלאה

ממרח חומוס ביתי (למתכון)

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן זית
  2. מערבבים את כל המצרכים בקערה אחת
  3. מבשלים את התערובת במחבת חמה למשך כ-3 דק בכל צד
  4. אפשר להוסיף עשבי תיבול לפי הטעם

 

הרכבת הכריך:

  • ניתן להכניס את החביתה לתוך פיתה כוסמין/חיטה מלאה
  • כדי לשדרג ולגוון אפשר למרוח כף חומוס ביתי (מתכון באתר).
  • הוספת ירקות טריים (מלפפון/עגבנייה) כדי לרענן את המנה

שף חמודי אבולפיה

חביתת כרובית

המצרכים

דילוג לתוכן