
פנטה פראדה- מייסדת מסעדת "באלינג'רה"
6-8 מנות
60 דקות
מורכב
שיתוף:
מצרכים:
300 גרם קמח (מלא/טף/כוסמין).
200 מ״ל מים פושרים
כף שמרים יבשים
כפית מלח
2 כפות שמן זית
כף גדושה של סילאן/דבש – במידה ותרצו להמתיק
¼ כפית גודל אספרסו של הל, ציפורן, ג׳נג׳ר, קינמון וכורכום (לא חובה)
מצרכים לכריך:
לחמניית בני, טחינה מלאה, פרוסות מלפפון.
הרכבת הכריך:
שפית פנדה פראדה
לחמניית בני
המצרכים
© כל הזכויות שמורות לרשות לאיכות סביבה וקיימות עיריית תל אביב יפו 2020