
רינת צדוק- מתכונאית ויוצרת תוכן קולינרי
4-6 מנות
כשעה
מורכב
שיתוף:
מצרכים לאצבעות פולנטה:
כוס פולנטה ( קמח תירס-לא אינסטנט)
2 כוסות חלב שיבולת שועל או חלב אחר שאוהבים
כף שקדיה / ממרח קשיו
3 כפות שמן זית
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס
כף פרמז׳ן מגורר/ שמרי בירה
אופציונלי:
4-5 עלי מרווה
2 גבעולי טימין / זעתר
טיפים:
ניתן לאחסן את אצבעות הפולנטה בקופסא במקפיא לפני אפייה, להוציא כל פעם מנה, לאפות וכך לשמור על טריות.
רינת צדוק- מתכונאית ויוצרת תוכן קולינרי. צילום: שני בריל
אצבעות פולנטה
המצרכים
© כל הזכויות שמורות לרשות לאיכות סביבה וקיימות עיריית תל אביב יפו 2020