מתכון

לחם בננה

מצרכים

3 בננות בשלות

1 גביע של יוגורט טבעי 3% (אפשר להחליף לסויה)

2 כפות סילאן

1 כוס שיבול שועל

1 כוס קמח מלא

כפית אבקת אפייה

½ כפית מלח

½ כוס מים פושרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות
  2. מועכים את הבננות בעזרת מזלג
  3. מוסיפים את הסילאן ויוגורט ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים (שיבולת שועל, קמח מלא, אבקת אפייה).
  5. מוסיפים את המצרכים היבשים לתערובת של הבננות.
  6. מוסיפים מלח ומים ומערבבים.
  7. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה
  8. מכניסים לתנור במשך 12-14 דקות או עד שמתקבל צבע זהוב בחלק העליון של הלחם.
דילוג לתוכן