הידעתם שכמעט שליש מהמזון בעולם הופך בסוף לאשפה?
היקף אובדן המזון בישראל עומד על 2.5 מיליון טון בשנה – כ35% מסך המזון שנרכש ע"י הצרכן.
""לא זורקים כסף אכיל לפח""
קורס בזום להורים שרוצים ללמוד כיצד להקטין את ההוצאות הכלכליות ברכישת מזון ולקבל כלים לצמצום בזבוז מזון בבית.
אז …אם ההוצאות הכלכליות על האוכל יותר גדולות מהמתוכנן
אם מעניין אותך ללמוד להכין אוכל בריא בשיטות בישול פשוטות
ולהבין מה הקשר בין האוכל בצלחת לאיכות הסביבה
תוכנית המזון העירוני של תל אביב יפו, פותחת קורס אונליין בימי ראשון בדיוק למטרה זאת!
. להרשמה