לא זורקים כסף אכיל לפח

הידעתם שכמעט שליש מהמזון בעולם הופך בסוף לאשפה?

היקף אובדן המזון בישראל עומד על 2.5 מיליון טון בשנה – כ35% מסך המזון שנרכש ע"י הצרכן.

""לא זורקים כסף אכיל לפח"" 

קורס בזום להורים שרוצים ללמוד כיצד להקטין את ההוצאות הכלכליות ברכישת מזון ולקבל כלים לצמצום בזבוז מזון בבית.

אז …אם ההוצאות הכלכליות על האוכל יותר גדולות מהמתוכנן

אם מעניין אותך ללמוד להכין אוכל בריא בשיטות בישול פשוטות

ולהבין מה הקשר בין האוכל בצלחת לאיכות הסביבה

תוכנית המזון העירוני של תל אביב יפו, פותחת קורס אונליין בימי ראשון בדיוק למטרה זאת!

. להרשמה

הרשות לאיכות סביבה וקיימות, עיריית תל-אביב יפו

עשרת הערוצים המופיעים בסמל הקיימות העירוני מבוססים על הגישה המכונה ”חיים של עולם אחד“ שמטרתה צמצום טביעת הרגל האקולוגית. עשרת העקרונות לקיימות אומצו על ידי עיריית תל אביב-יפו כאג’נדה עירונית ומהווים מודל עבודה בתחומי הקיימות בעיר.
אנחנו מזמינים אתכם.ן לקחת חלק פעיל בקידום אורח חיים מקיים בעיר בשלל תחומי הפעילות שלנו.

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

כתבות נוספות:

דילוג לתוכן