אצבעות פולנטה

אצבעות פולנטה

חזרה לכל המתכונים ללא גלוטן רינת צדוק- מתכונאית ויוצרת תוכן קולינרי 4-6 מנות כשעה מורכב שיתוף: מצרכים מצרכים לאצבעות פולנטה: כוס פולנטה ( קמח תירס-לא אינסטנט) 2 כוסות חלב שיבולת שועל או חלב אחר שאוהבים כף שקדיה / ממרח קשיו 3 כפות שמן זית מלח אטלנטי פלפל שחור גרוס כף פרמז׳ן מגורר/ שמרי בירה אופציונלי: […]

בני – לחמניה אתיופית

בני הוא לחם מסורתי ממוצא אתיופי שאופים לכבוד אירועים חגיגיים כמו שבתות, חגים, טקסים וחתונות- ניתן לאפות מקמחים שונים כמו טף- הקמח הנפוץ ביותר באתיופיה, חיטה מלאה, סולת או תירס.
הלחם המתובל בגרסאת הטף/ חיטה מלאה עשיר בסיבים וחלבון ומלבד תחושת השובע מעשיר את הארוחה בערכים תזונתיים גבוהים.

לביבות סלק אפויות

את לביבות הלב האלו באמת קל לאהוב. גם בזכות הטעמים המעולים וגם בזכות היתרונות הבריאותיים. האמנרט הוא נטול גלוטן, עשיר בחלבון, סידן וברזל והסלק ידוע כפצצת ויטמינים ומינרלים כמו מגנזיום, סידן, ברזל, נחושת, סלניום, זרחן ומנגן ונוגדי חמצון. הן טעימות, נעימות לעין ומכילות מכל טוב

דילוג לתוכן